Prinsessen

 

Welk meisje wil op haar kinderfeestje nu niet omgetoverd worden tot een prachtige prinses? Met het prinsessenfeest van De Feestkoffer kun je samen met je vriendjes een middag genieten van het leven als echte prinsessen! Samen trek je de mooie prinsessenjurken aan en heb je ook vriendjes uitgenodigd? Voor hen doen we gewoon een mooi ridderpak in de koffer zodat ook zij zich helemaal thuis voelen.

Met de materialen uit de koffer kun je het huis omtoveren tot een prachtig paleis en de spelletjes zorgen voor uren speelplezier. Het draaiboek bevat ideeën voor traktaties, programma voor het feestje en spelactiviteiten zodat je niets meer zelf hoeft te bedenken. Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een mooi diploma mee naar huis.

De huur voor de koffer is 45 euro + 35 euro borg, de koffer is gevuld voor 8 kinderen. Een dag voor het feestje haal je de koffer op en de dag na het feestje breng je de koffer weer terug.

Wil je deze feestkoffer graag reserveren? Mail dan naar welkom@defeestkoffer.nl. Geef in je mail de volgende gegevens door:

  • Naam en adres
  • Naam + leeftijd jarige
  • Aantal kinderen die op het feestje komen
  • Gewenste reserveringsdatum
  • & natuurlijk welke koffer je graag wilt reserveren!