Handige informatie ?>

Handige informatie

Reistijd

De Feestkoffers staan in Doetinchem en gaan voorlopig nog niet zo ver op reis. Dus als je in de buurt woont kun je een koffer huren en mag je deze zelf ophalen en terugbrengen. Woon je wat verder weg dan mag dit natuurlijk ook! In overleg is bezorging mogelijk tegen een vergoeding van 0.19 euro per kilometer binnen een straal van 25 kilometer.

Verhuur & Borg

Via het contactformulier kun je een Feestkoffer reserveren. Wanneer je de factuur betaald hebt is je reservering definitief. Je mag de koffer dan de avond voor het feestje ophalen en de dag erna terugbrengen (tijden in overleg). Je betaald naast de prijs voor de huur ook borg. Deze krijg je uiteraard weer terug wanneer we de koffer in dezelfde staat retour ontvangen. Het (gedeeltelijk) inhouden van de borg komt gelukkig niet vaak voor, mocht dit wel voorkomen dan nemen we hierover uiteraard contact op. Om vervelende situaties hierover te voorkomen hieronder een aantal richtlijnen voor wanneer we genoodzaakt zijn borg in te houden:

  • Laserguns: wanneer er een lasergun zodanig beschadigd is of defect dat deze niet meer geschikt is voor verhuur. Kosten: 15 euro
  • Spelmateriaal: wanneer er een spel beschadigd is of er essentiële elementen ontbreken waardoor het spel niet meer gebruikt kan worden. Kosten: 7,50 euro.
  • Accessoires uit het feestpakket: Hierin zitten allerlei kleinere materialen als bekers, borden, teamlinten etc. Mochten deze materialen vervangen moeten worden dan rekenen we hiervoor 2,50-5 euro

Verhuur tijdens bijvoorbeeld het paasweekend of pinksterweekend is mogelijk, toeslag is dan 5 euro.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden.